Üzemeltető: Blogger.

Márkabemutató - Natúrkozmetikumok, Lily Lolo

márkabemutató

Sziasztok!

Ma ellátogatunk a natúrkozmetikumok világába, ahol is megmutatok Nektek egy sokak számára új, és ismeretlen márkát.


Na de kezdjük is az elején, mi az a natúrkozmetikum?

Olyan kozmetikum, amely természetes összetevőkből készül, mellőzve a káros, mesterséges kémiai anyagokat, helyettesítve vitaminokkal, olajokkal, ásványi anyagokkal. A natúrkozmetikumokat nem tesztelik állatokon.

A Lily Lolo kozmetikumairól bővebben:

A Lily Lolo egy angol márka, melynek termékei természetes alapanyagokból készülnek, nem tesztelik őket állatokon, nincs bennük semmiféle káros anyag. A kozmetikumaik mentesek parabénektől, szintetikus színezékektől, illetve szintetikus illatanyagoktól. Az ásványi smink nem tömíti el a bőrt. Nem tartalmaznak ásványi olajat vagy ahhoz hasonlatos összetevőket, amelyek filmet képezve eltömítik a pórusokat, hagyják a bőrt lélegezni.


SS13creative kicsi

                                                                      Kínálat

Meg fogtok lepődni, a Lily Lolo kínálata nagyon széles - kezdve az alapozótól az ecseteken át abronzosítóig van minden. Még szemhéjalapozójuk is van!

Blush Creative3 kicsi
ARC
Ásványi alapozó
Befejező púderek - Fedőpúderek
Arcpirosítók
Korrektorok
Bronzosítók
Csillámpúder

Foundation Creative 2
SZEM
Szemhéjpúderek - préselt, por
Szemhéjalap
Spirál
Szemceruza

                         category eyes kicsi

AJAK
Rúzsok
Szájfények

Lip Gloss Creative3 kicsi

ECSETEK
Kabuki - mini, normál
Arcpír ecset
Sminkszivacs
Púder ecset
Korrektor ecset
Szemhéjpúder, definer, blending, smudge ecset

Super Kabuki01

Amint láthatjátok, a kínálat lefed mindent, amire egy nőnek szüksége lehet.

Hol találhatom meg a Lily Lolot?

A weboldal címe: www.e-makeup.hu, itt található a Lily Lolo teljes kínálata. Hozzá szeretném tenni, hogy nekem nagyon tetszik a weboldal, átlátható, letisztult, és a kedvencem, hogy az adott terméknél odaírják, hogy milyen színárnyalatba tartozik, és abból is mennyire világos-sötét. Illetve találunk még youtubeos tutorialokat is a sminkek felviteléről - így meg is kukkanthatjuk a hatást, illetve segíthet bennünket, hogyan is vigyük fel helyesen az adott terméket. Találunk még rajta információkat, illetve gyakran feltett kérdéseket is, így egyszerűen tájékozódhatunk mindenről.

Teszt

 Az E-Makeup jóvoltából szert tettem néhány Lily Lolo terméket szeretnék bemutatni Nektek:

Egy szuper kabuki ecset az ásványi alapozó és púder felviteléhez, ásványi alapozó minta, átlátszó púder minta, arcpirosító, szájfény.

A termékeket nemsokára bemutatom egyenként, már csak az a kérdés, hogy melyikkel kezdjem, melyik érdekel benneteket? A cikksorozat végén pedig egy teljes sminket is készítek a Lily Lolo termékeivel.