Üzemeltető: Blogger.

Márkabemutató és teszt - Paese Manifesto folyékony ajakrúzs

Sziasztok!

Ismét egy márkabemutatóval és egy teszttel jövök Nektek, mégpedig a Paese márka egyik folyékony rúzsának tesztjével.

DSC00048

"A Paese egy dekorkozmetikumokat gyártó márka, melyet Olaszországban gyártanak, de lengyel tulajdonú, saját fejlesztésű márka. A termékeik parabénmentesek. A termékkínálat arcra, szemre és szájra való dekorkozmetikumokat és körömlakkokat tartalmaz." )

* Forrás: Krémmánia

És akkor lássuk is a medvét!


Paese Manifesto folyékony rúzs - 903

DSC00056

A Paese Manifesto termékcsaládja 11 árnyalatban érhető el a nude-tól a vörösig bezárólag. Az árnyalatokat számok jelzik, a termékeknek nincs fantázianeve, a folyékony rúzs egy téglalap alakú műanyag tokban van. Én a 903-as árnyalatot birtoklom, azt szeretném ma bemutatni Nektek.

DSC00061

A tubus 6 ml folyékony rúzst tartalmaz. A rúzs egy applikátor segítségével vihető fel, de akik nem mernek kockáztatni, bátran ajánlom az ajakecsetet is hozzá. A rúzs nagyon jól pigmentált, 1-2 húzás is elég, hogy szép végeredményt kapjunk, jól lehet dolgozni az applikátorral. És a színe... Nagyon intenzív, élénk rózsaszín, olyan "pop of color", garantált, hogy a szembejövők az utcán a szádat fogják bámulni :D Igazi nyári szín - bár én csak visszafogottabban merem használni, ajakecsettel felvíve, úgy ki lehet hozni belőle egy visszafogottabb rózsaszínt. A finise nem matt, picit csillog.

Tartósságát tekintve elég jól bírja az evés-ivást, és ragaszkodós. Kellemes érzés viselni, minimálisan szárítja az ajkakat csak, én mindig egy kevés ajakápoló fölé használom.

Összességében véve egy nagyon jó termék a Paese márkától, szívesen viselem ha valami feltűnőbb színre vágyom. (Legközelebb hozok képet szájon is!) Kíváncsi lettem a márka többi termékére is, így nem kizárt, hogy nyitok majd feléjük, és hozom még a tapasztalatokat :)

A Paese márka termékeit az Iparfümériáról, és a MakeupPlázáról tudjátok megrendelni.