Üzemeltető: Blogger.

A nagy paletta swatch I. - Bys Olive Daze

Sziasztok!

Ahogy ígértem, hozom Nektek a készletemben lévő összes szemhéjpúder paletta swatch-olt változatát, íme az összes birtokomban lévő:

 DSC00108

És kezdjük is el a sort a BYS #3 Olive Daze névre hallgató palettájával!


A paletta öt darab, a zöld különböző árnyalataiban pompázó színt tartalmaz. Van egy fehér highlighter szín, egy almazöld, két darab olivazöld, illetve egy csillogós barna.

DSC00113

A fehér értelemszerűen kiemelőszín, a többivel pedig remek füstös zöld sminkeket lehet készíteni, vagy akár ha nagyon elszabadul a fantáziánk, egy kamuflázs sminket is. A színek közül a legjobban a barna muzsikál, ő a legerőteljesebb szemhéjalap nélkül, illetve még a zöldek. A halványabb színek (almazöld, fehér) kicsit halványkábbak, de szemhéjalappal ők is rendesen mutatják magukat.

DSC09955
Tartósságukat tekintve az Essence szemhéjalapjával nekem minden lekerül 3-4 óra után sajnos, nem volt ez másképp velük sem.

Összességében véve nem rossz kis termék ez, aki egy igazi zöld palettára vágyik jó áron, az bátran válassza a BYS palettáját, amelyből egyébként léteznek másféle színkombinációk is.

Beszerezhetőség szempontjából a Szépségtrendet tudom ajánlani, én Budapesten belül máshol még nem találkoztam sem BYS lakkokkal, sem sminkekkel.