Üzemeltető: Blogger.

Köszönetnyilvánítás - 100 követő


Csajok!

Szeretnék minden egyes olvasómnak hálás köszönetet nyilvánítani most, hiszen 100-an gyűltetek össze a mai napon! :))) Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy olvastok, itt vagytok, kommenteltek, és szeretitek a blogot! :) Szeretném ezt valami kis ajándékkal meghálálni Nektek, így nemsokára következik egy kis nyereményjáték! :) A nyertes egyik nyereménye már megvan, de szeretnék mellé társítani egy másik apróságot is.

Egyúttal szeretnétek megkérni Titeket, hogy legyetek egy kicsit aktívabbak - lájkoljátok a blog Fb oldalát is, hiszen ezentúl oda teszem ki a sajtóanyagokat, és minden egyéb más fontos infót. Kérdezzetek Ask. fm-en, mert méltatlanul el vagyok hanyagolva, és utoljára, de nem utolsó sorban követhettek Twitteren is.

Még egy kérés: írjatok le bármit, ami a bloggal kapcsolatosan eszetekbe jut - mit kedveltek benne, mi az amit adott Nektek, miből szeretnétek többet - egyszóval bármi, amit közölni szeretnétek felém.

Még egyszer szeretném megköszönni mindenkinek az olvasást, remélem továbbra is maradtok! Még sok-sok izgalmas teszt, cikk, személyes beszámoló és sok egyéb más vár ránk! ;)

Köszönöm: Mea