Üzemeltető: Blogger.

Áprilisi Haul

Sziasztok!
DSC00057

Véget ért a töriérettségi is, és van némi időm posztot írni Nektek. (Holnap még jön egy emelt angol, és az írásbeli részével kifújtam) Összeszedtem, hogy milyen termékek landoltak nálam áprilisban, bármire kíváncsiak vagytok, tessék sikítani! Ja, és rájöttem, hogy ezentúl minden hónap végén a havi kedvencek mellé összeszedem a havi hault is, így sokkal átláthatóbb az egész szerintem.


DSC00060

For your beauty lapos szemhéjpúder ecset és Parsa beauty korrektor/szemhéjpúder ecset: Ezeket az ecsetkéket a Rossmannban szereztem be magamnak, elég minőséginek tűnt mindkettő. Lapos szemhéjpúder ecsetből egy darabom van, és pici, így kellett egy normális, minőségibb (nyilván nem hasonlítható egy Sigma/Mac/Cs ecsethet) laposecset. A korrektorecset pedig csak felkeltette a kíváncsiságom, hogy mennyiben más vele felvinni a catrice Camouflage korrektorát. Elég szupi ecsetkék vannak a Rossmannban, érdemes körbenéznetek!

DSC00072

Parsa Beauty korrektorecset / szemhéjpúder ecset

DSC00094

                                                          For your Beaty laposecset

DSC00114

Meguntam, hogy mindig ki kell keverni az arcradírt magamnak (cukor plusz citromlé, lusta vagyok azt hiszem...) és elindultam, hogy akkor bizony megveszem a jól bevált, ámde elfogyott cinkes Balea bőrradíromat. Két DM végigjárása után sem találtam, így ez a termék jött velem. Elöljáróban annyit, hogy eléggé csalódtam benne... A Clinique szemhéjfesték lemosóját nem vettem, itthon akadtam rá az egyik polcon, és igencsak rácsodálkoztam, hogy "jé, nekem ilyenem is van?" Nővéremtől kaptam még régebben, de akkor nem sminkeltem még.
DSC00128

Ezt a Manhattan szájfényt a nővéremtől kaptam meg, volt olyan aranyos, hogy kiváltotta ő is a Manhattan csomagot nekem, és ez a szájfény volt benne egy ugyanolyan barna színű körömlakkal együtt :D Finom sárgadinnye illata van, még barátkozunk :)

DSC00133

Végül pedig a lakkok: az összes tesztelésre érkezett, csodaszépek, alig várom, hogy kipróbáljam őket. :)

Miről szeretnétek először tesztet látni?