Üzemeltető: Blogger.

Tavaszi sminktrendek a kifutókról - 2013

Sziasztok Csajok!


Ma belekukkantunk a kifutók sminkjeibe, hogy megtudjuk, mi lesz a divat idén tavasszal a sminkek terén. Ha kíváncsiak vagytok, tartsatok velem!


                                                       1. Alexander McQueen                                                

                                              

A kulcsszó: nude ajkak és matt finis! A modellen szinte semmi smink a nude rúzson kívül - ez a tökéletes "no makeup" hatás, hiszen előtérben hagyja a tökéletesen matt finisűre sminkelt bőrt.

Termékek az elkészítéshez:

A Catrice Hey, Nude! rúzsa a nevéhez hűen tökéletes nude ajkakat varázsol. Azonban ha szeretnél egy kis színt is, a Maybelline Amber Rose árnyalatával próbálkozz. A L'oreal Innocent Pink pedig tökéletes natúr rózsaszínné színezi ajkaidat.

2.  Burberry

Vadítóan piros, matt ajkak! Ha fel szeretnénk hívni a csábítóan vörös ajkainkra a figyelmet, sminkeljünk úgy, ahogyan a Burberrytől láttuk: vörös ajkak, és semmi más! Így biztosan minden szem a szánkra fog szegeződni.

Termékek az elkészítéshez:


A Catrice My Red Card-ja egy igazi dögös, mélypiros szín - míg a L'orealé a klasszikus piros árnyalatban pompázik. Az Artdeco Infra Red árnyalata pedig pirosas-vörös.

3. Chanel

Füstösítsünk! A Chanel klasszikus szürkés, füstös szemeket álmodott meg modelljének - ha a szemünket szeretnénk kiemelni, ez a technika tökéletes.

Termékek az elkészítéséhez:A Catrice Sky Stalker-je tökéletes alap lehet, a L'oreal Flashback Silver-jével egyetemben. Azonban ha a füstös szemekhez szükséges mind a három színt egy palettában szeretnénk tudni, a Bourjois Smokey Eyes palettája a nekünk való.

4. Donna Karan

Itt a bizonyíték, hogy a pink szemhéjpúder nem csak Barbie-nak áll jól! Egy jól megválasztott és elsatírozott színnel szép hangsúlyt kap a szemünk - természetesen rózsaszín szempillaspirál nélkül.

                                                              Termékek az elkészítéshez:


Ha igazi Barbie-féle pink árnyalatot szeretnénk, válasszuk a Maybelline Pink Opal duóját. Azonban ha egy kicsit visszafogotabb rózsaszínre vágyunk, a Catrice és a Bourjois is kínál nekünk szép árnyalatokat.

5.  Giles

Ismét vadító pink - ezúttal a szájon. A dögös hatás helyett játékos és szexi lehetsz egy jól megválasztott rikító fukszia rúzzsal.

Termékek az elkészítéshez:A L'oreal Cheeky Magenta minden tekintetet magadra fog vonzani a közelben - akárcsak az Artdeco Precious Pink-je! A lágyabb, kevésbé rikító színt pedig a Catrice Kiss, Kiss, Hibiskiss árnyalata adja meg.

6.  Versace


Ismét füstös szemek - ezúttal barnában, a természetesebb hatás kedvelőinek.

Termékek az elkészítéshez:


Ha igazán profik akarunk lenni, a Catrice Absolute Nude palettáját választjuk a füstös szemekhez, hiszen ebben a barna szinte minden árnyalata megtalálható. De jó választás lehet még a Paese Diamond Trio szemhéjfestéke is, illetve a L'oreal Infiniment Bronze kvartettje is.

Ha a cikkben felsorolt termékek közül bármelyik megtetszett Nektek, megvásárolhatjátok az Iparfüméria oldalán!

A cikkhez felhasznált források: Vogue, Google.

(Figyelem! Ez a cikk a saját szellemi tulajdonomat képezi, én állítottam össze, az előzetes engedélyem nélkül lemásolni, elvinni TILOS!)