Üzemeltető: Blogger.

Sally Hansen Magyarországon!

Sziasztok!


Egy új körömlakkmárkát szeretnék bemutatni Nektek a boltok polcain, ez pedig nem más, mint a Sally Hansen! Ismerősnek hangzik ugye? Ez a márka elég nagy népszerűségnek örvend külföldön, és most végre kicsiny hazánkba is eljutott. :)


A Sally Hansen 50 éve vezető a körömápolásban és a körömfestésben. Amióta fél századdal ezelőtt Sally Hansen, vegyész férjével együtt kifejlesztette az első Hard as Nails körömápolót, a nők azóta megbíznak a márkában, tudva, hogy a legjobb megoldást nyújtja körömproblémáikra. Ezen első „üvegbe zárt körömklinika” óta, amely azóta is a márka bestsellere, a Sally Hansen a körömápolás vezető márkájává vált.

A Sally Hansen termékei között azonban nemcsak körömlakkokat, hanem ápolólakkokat, és körömformázáshoz szükséges kellékeket is találunk, mint pl körömreszelő, körömágybőrvágó olló, körömcsipesz, erősítő, ápoló lakkok, sőt, még lábkrémeket is.


Dana Caruso körömspecialista a körmök legalább heti egyszeri formázását javasolja: „a tökéletes alakú köröm titka, hogy a körömágy formáját imitálja. Először vágd le a körmöt a kívánt hosszúságúra, majd használj finom szemcséjű reszelőt, gyengéd, egy irányban, a szélektől közép felé irányuló mozdulatokkal, hogy megelőzd a köröm beszakadását. Ha durva reszelővel „fűrészeljük” le a felesleget, felrojtosodhat a köröm, így könnybben beszakadhat, valamint szétválhatnak a köröm rétegei, amitől az töredezni fog. Végül használj polírozót a körömlemez legöregebb rétegeinek eltávolítására, így sima, hibátlan körömfelületet hozol létre a körömlakk használatához”.

A körömlakkoknak az ápoló lakkokon kívül két fajtájuk van, a A Hard as Nails Xtreme Wear, és a Complete Salon Manicure, az előbbi 1299 Ftba, míg az utóbbi 2199 Ftba kerül. Rengeteg árnyalatban kaphatóak, melyek a szivárvány összes színét felölelik.


A lakkokkal jelenleg a Müllerben, vagy a Tescoban, esetleg vidéki Dmekben találkozhattok.

És a poszt végére egy kis tavasz inspirálta mani: