Üzemeltető: Blogger.

BYS: Caribbean Crush teszt

Sziasztok!

DSC00199

Ma egy csodás korall színű lakkal jelentkezem, melynek neve Caribbean Crush. Lássuk a medvét! ;)


DSC00001

A lakk állaga egy picit híg volt, de igazából ez semmi problémát nem jelentett a felvitelnél, szépen terült, nem csíkozódott. Két réteg kellett a tökéletes fedéshez, ami viszont gyorsan (10 percen belül) meg is száradt - bár sikeresen belenyúltam. Az ecset hosszúkás, 3 húzással befedi a körmöket.

DSC00195

Alaplakk: Essence 24/7
Fedőlakk: nincs
A finise egy csodaszép gyöngyházas korall, nekem olyan "trópusi" színű - a tengerparton lemenő napra emlékeztet, ha egészen pontosan akarom meghatározni. Imádom a színét, nagyon vidám, szívesen nézegettem a körmeimet :) Tartósságát tekintve ici-picit csalódott vagyok, mert a 2. napon elkezdett két ujjamról lepattogni (elég fura volt észrevenni, hogy felvált a lakk a körmömről, konkrétan...) de aztán itt abba is hagyta. Most van a 4. napja a körmömön, semmi további pattogzás, minimális kopás, szóval a kis bakitól eltekintve szerintem jó a tartóssága. Maga az üveg 14 ml lakkot tartalmaz, egyhamar nem fog elfogyni.

Összesítve: a tartósságán kívül semmi baj nincs a lakkal, nagy kedvenc lett a színe, biztos, hogy előveszem még nyáron. Ha szeretnétek megrendelni, ITT megtehetitek.

(A terméket tesztelésre kaptam, azonban ez nem befolyásolja a véleményemet. A bejegyzésért semmilyen jutattásban nem részesültem.)