Üzemeltető: Blogger.

159. Onlány lettemBizony. Ma valami bekattant nálam, és felregisztráltam jópár helyre, így mostmár rengeteg helyen elérhettek. Hol?


1. Facebook oldal: Ugyan ez már elég régi, de van a blognak egy Facebook oldala, érdemes követni, hiszen igyekszem aktívan tudósítani, és sneak peek-elni egy kicsit a blogra kikerülő dolgokról.

2. Twitter: Itt is megtaláltok, ide is próbálok sűrűn posztolni, ahogy időm engedni.

3. Formspring: ez az a hely, ahol kérdezhettek tőlem bármit, amit egy kommentben esetleg nem írnátok bele. Szóval hajrá, várom a kérdéseiteket! :)

És ahogy tudjátok, megszűnik júliústul a Google Reader, helyette a BlogLovin-nal követhettek, amiről Verus írt egy átfogó posztot, hogy mit és hogyan csináljatok. Érdemes átváltani rá, az összes követett blogodat átrakja a Google Readerből! Örömmel látom, hogy már 35-en megtettétek, de az még mindig nem 83, úgyhogy hajráhajrá!

Ennyi lett volna a mai közérdekű közleményem. Igyekszem kicsit aktivizálni magam a bloggal, ezért csináltam ezeket, de ehhez az kell, hogy ti is aktívak legyetek! Nem szeretném feleslegesnek érezni a dolgot. Akit látok bloggetinából, bekövetek én is mindenhonnan. :)