Üzemeltető: Blogger.

134. Eyecandy - Tavaszi újdonságok - Pupa, Essence, China Glaze

Ismét pár tavaszi újdonsággal készültem Nektek, lássuk is őket: (kattintás = nagyítás)

1.  Pupa: 50's Dream
A Pupa legújabb tavaszi kollekciója igazán édes körömlakkokat tartalmaz, gyönyörű színekben.Első kép 2.,3. lakk, második képről pedig az összes lakkot vinném, gyönyörű tavaszi színek, szemet gyönyörködtetőek :)
2. Essence parfümök:

Új Essence parfümök érkeznek, hogy kis hazánkba is-e, arról sajnos nem tudni semmit. Áremelkedés is várható, 50 ml 2.9990 Ft, 10 ml 999 Ft.

Like a Jump in the Pool
Felébred az új energia és megnöveli a kedvfaktort - ugrás a mélykék medencébe. Klassz, hűsítő és serkentő, ez az illat a meghívó az év medencés bulijára. Ne felejts el bikinit bepakolni!
Fejjegy: bors, zöld alma, citromvirág
Szívjegy: bazsarózsa, gyöngyvirág, tea levelek
Alapjegy: fehér cédrus, pézsma, vanília
Like a Million Miles Away
Vándorkedv? Sóvárgás? Mehetnék? Egzotikus, vad és bátor, ez az illat elrabol a klassz fővárosba vagy  izgalmas, kalandos helyekre. Ahová mindig is megy az út, az illat mindig is az álomszerű órákra emlékeztet millió mérfölddel arrébb!
Fejjegy: mango, mandarin, grapefruit
Szívjegy: szilva, rózsa, praliné
Alapjegy: pézsma, vanília, szantálfa
Like a Rollercoaster Ride
Az adrenalin növekszik, szívdobogás, jókedvű várakozás és aztán tiszta szórakozás. Virágos, friss és vidám, izgató és meglepő ez az illat, mint egy hullámvasúton utazni.
Fejjegy: alma, fehér őszibarack
Szívjegy: bazsarózsa
Alapjegy: szantálfa, pézsma, vanília
Jól hangzanak, és a csomagolásuk is eszméletlen aranyos, engem legjobban a Like a million miles away fogott meg, imádom az ilyen utazással kapcsolatos dolgokat, és néha elábrándozom, hogy milyen jó lenne külföldön, egy idegen országban, városban ülni egy napsütötte teraszon, és onnan pötyögni nektek.


3. China Glaze - Avant Garden swatchok

A China Glaze tavaszi kollekciójáról is kijöttek a swatchok.Ami nekem a legjobban tetszik: első sor 1., második sor 3., negyedik sor mind a három :)