Üzemeltető: Blogger.

122. BYS Matte - Deep Berry teszt

Sziasztok!

Tudom, hogy mostanság kevés teszttel jelentkezem, de sajnos ez megint így jött össze, pedig igyekszem. :( Na, de akkor lássuk is:

bys

BYS Matte - N239, Deep Berry

A körömlakkot tesztelésre kaptam a Szépségtrend Webáruházától, azonban ez semmilyen mértékben nem befolyásolja a termékről alkotott véleményem! 

Ár: 690 Ft a webáruházban
Mennyiség: 14 ml

bys

bysüveg

Budapesten még sosem találkoztam a BYS márkával, ezért nagyon megörültem, hogy kipróbálhatom - azt kell mondjam, nem csalódtam. Ez a lakk egy gyönyörű, sötétes bogyószín, matt finissel. A bogyószíneket még csak nemrég fedeztem fel magamnak egy Pupa lakknak köszönhetően, így rendkívül megörültem, mikor ezt az árnyalatot kaphattam meg tesztelésre. :)

ez1

Alaplakk: nincs, nem használtam, hogy lássam mennyire bírja
Fedőlakk: Essence Studio Nails Nail Gloss Shine

Fedés: 2 réteg kell a tökéletes fedéshez, 1 pont
Finis: gyönyörű, mattra száradó bogyószín, amit egy jó fedőlakkal bármikor fényesre varázsolhatunk, kedvünk szerint - én így is tettem, a szilveszteri alkalom miatt lekentem egy fényes fedővel, 1 pont
Állag: se nem sűrű, se nem híg, nekem pont megfelelő volt. 1 pont
Felvitel: könnyű,nem csíkoz, szépen terül 1 pont
Tartósság: 3 napig volt a körmömön, és semmi hiba nem lett rajta , se kopás, se pattogzás. 1 pont
Száradási idő: Valamiért a matt lakkok eszméletlen gyorsan száradnak (az Essence 27/4) lakkja is bizonyítja ezt)nagyon meg voltam lepődve, hogy mire végeztem mind a 10 ujjamon a lakkozással, már meg volt száradva. Ugyanígy a 2. réteg is 1 pont
Ár: Ilyen minőségért szerintem teljesen megéri a 690 Ft, 1 pont
Ecset: klasszikus, hosszúkás és vékony, de ez nem jelent gondot, én könnyen tudtam vele bánni, 1 pont
Összességében: 8/8. Nagyon örülök neki, hogy megismerkedhettem ezzel a márkával, hiszen ár-érték arányban nagyon jók, és ahogy láttam, rengeteg gyönyörű színük is van, akár sima, akár matt, akár repedezős, akár glitteres. Ez a bogyószín pedig hihetetlen csajos, és nőies is egyszerre. :)

A körömlakkot köszönöm szépen a Szépségtrend Webáruházának!