Üzemeltető: Blogger.

106. 2012 kedvenc körömlakkjai

Sziasztok Csajok!

Ezzel a bejegyzéssel szeretném búcsúztatni 2012-t és mindenkinek Boldog új évet kívánni! Körömlakkokban, nevetésben, egészségben, szeretetben és tudásban gazdag 2013-at Nektek, lányok! (És nekem is, természetesen. ^^)A lakkok egy részét már a decemberi kedvencek bejegyzésben láthattátok, így most jön a másik fele. Szintén megszenvedtem a fotózással, szintén szörnyűek lettek a képek, sajnálom. Hihetetlen rossz érzés, hogy ilyen minőségű képet rakok ki Nektek, de a 2013-as bakancslistámban már szerepel a lightbox készítése, illetve a megtanulni jobban fotózni opció is. Akkor íme a 2012-es top 10: (csak a blogon is bemutatott lakkokból mazsoláztam Nektek.)

DSC00021

DSC00165

És akkor most kis értékelés, hogy miért is nőttek annyira  szívemhez: A Flormar megnevezhetetlen színe abszolút illett az őszi hangulathoz, imádtam, igazi őszi körömlakk volt ő. A NYC levendulalilája a szülinapomkor teljesített szolgálatot a Tally Weijl ruhám mellé (akkor és ott elfelejtettem Nektek outfit fotót hozni, ezt még mindig bánom :(), és imádtam a színét, de nem csak én, bárki aki megpillantotta a kezemen. A Lovely Moulin Rouge ezüstjét szintén nem kell bemutatnom, kétszer is volt a kezemen ebben az évben, egyszer Karácsonykor, egyszer pedig "csak úgy' alapon, mindkétszer elvarázsolt, imádom, bár az állagát még mindig nem tudtam megszokni. Az Essence vöröse szintén két alkalommal volt a kezemen, egyszer osztálykiránduláson, egyszer simán, imádom! A valaha volt legdögösebb körömlakk címét érdemelte ki nálam, klasszikus vörös, gyönyörű. A Rimmel gyöngyházfényű rózsaszínje meglepett, hiszen ha emlékeztek, úgy álltam hozzá, hogy "féltem, hogy nénikés lesz" a szín, de nem lett, imádtam, olyan kis hercegnős. :) A BYS bogyószíne last minute-ben került fel a listára, tegnapelőtt kentem fel szilveszteri NOTD-nek, és a blog történetében ő volt a legelső körömlakk, amit tesztelésre kaptam. A NYC Rosy Knows bogyója is ehavi darab, a körömlakkstoptól megszabadítva magam muszáj volt megvennem, őt még nem láthattátok tesztben. (mostmár nincs lakkstop, annyi lakkot kaptam a Karácsonyi szezon alatt, hogy nincs ingerem venni már :o))))
A Rimmel Pompous lila csillogó csodáját még régebben szereztem be, egy leárazáson, és nem bántam meg, remélhetőleg ő is be fog mutatkozni Nektek nemsokára. Essie Demure Vixen... Nos, hát nem gondoltam volna, hogy 2012 végefelé Essie körömlakkokat fogok tartani a kezemben - pedig de, egyből hat darabot. :) A szívemhez nőtt ez a nude csoda, ha jól sejtem, nem most lett elővéve utoljára. És végül, de nem utolsósorban: Maybelline Mini Colorama - Coral Rose. Ő is fontos a blog szempontjából, hiszen ő volt a legelső nyereményjátékon nyert lakkom, Lorától :) Aztán később nyertem Verus villámjátékán is két régi Essence lakkot (azóta pedig nem sikerült többet, elhagyott a szerencsém:D)

Szép év volt ez a körömlakkok szempontjából, azt hiszem. :) (Hamár évértékelőt nem írtam Nektek, de nem éreztem volna fairnek, hiszen csak október óta blogolok, és azt hiszem, elmondhatom hogy többé-kevésbé szörnyű évem volt, de vissza a témához.)

Ezzel a kis értékelő bejegyzéssel zárnám én le ezt az évet. Valamint szeretném megköszönni minden kedves olvasómnak az olvasást, az itt hagyott kedves kommenteket, az aktívságot a nyereményjátékon, az aktívságot a kérdőívnél (töltsétek, töltsétek, különben sosem  lesz új kinézet!). Köszönöm szépen, ezalatt a röpke 3 hónap alatt miattatok nagyon a szívemhez nőtt a blog, és már nem tudnám elképzelni nélküle az életem. 2013-ban is arra fogok törekedni, hogy még minőségibb legyen a blog, úgy érzem még rengeteg mindent nem hoztam ki belőle, amit ki lehetne.

A Bloggerináknak pedig kívánok kitartást, jó sok bejegyzést, olvasót, sminket, körömlakkot, lelkierőt, mindent ami ahhoz kell, hogy megírjanak egy jó bejegyzést ;)