Üzemeltető: Blogger.

70. Körömlakkos TAG (3.)

Sziasztok!

Ma este eredetileg nem jöttem volna poszttal, de Miu meggyőzött, hogy ő olvasáshiányban szenved, így az ő (és remélem a ti) örömére / tökre egy rövidke kis esti Tag jön.


Image Hosted by ImageShack.us


1. Mi a kedvenc körömlakk márkád? 
Flormar és Essence, meg a Rimmel felé hajlok még.

2. Glitter vagy nem glitter?
Mindkettő, szeretem a glittert :)

3. OPI, China Glaze, vagy Essie?
Hmm, micsoda "nehéz" kérdés, azt hiszem 10 olvasómból 11 is kitalálná, hogy Essie. :D Ő nekem az álomlakk, nagy vágyam, hogy legyen egy a birtokomban. :)

4. Milyen gyakran cseréled le a körömlakkodat?
Általában 4-5 naponta, nagyon extrém esetben 3 akár, attól függ, mennyire pattogzott le a lakk.

5. Mi a kedvenc színed, amit a körmeiden szeretsz viselni?
Ez nálam mindig hangulatfüggő igazából, de egy örök kedvenc nálam a vörös (Essence Do you speak love?) a lila, mint kedvenc szín, és a kéket is nagyon szeretem a körmeimen még.

6. Sötét vagy világos színek?
Mindkettő jöhet!

7. Mit viselsz épp a körmeiden?
Catrice - Heavy Metallilac. Nemsokára jön a teszt róla, nagyon vad körömlakk. :D Vagyis volt, aztán most, a tag felrakása előtt az Essence: Do you speak Love-ját? (már 3. alkalommal:D)

8. Szereted a matt körmöket?
Igazából nem tudom eldönteni, egyszer tetszik, egyszer nem, így a matt fedőlakk is mindig kérdéses marad nálam.

9. Francia manikűr?
kb 2-3 éve volt műkörmöm francia manikűrrel (nővérem belekezdett a körmös bizniszbe és én lettem az alany:D), szerettem nagyon. De igazából nem érzem, hogy szükségem lenne rá, elég hosszúak a körmeim ahhoz, hogy bármikor megnöveszthessem. A francia manikűrt viszont magában imádom, szerintem nagyon szép.

10. Kedvenc lakkok nyárra/őszre?
Nyárra bármi, ami világos, rózsaszín, korall, mindenféle nyári szín, ősszel világosabb visszafogott, vagy sötét színek. Kedvenceket nem tunék megnevezni, ez is hangulatfüggő.