Üzemeltető: Blogger.

61. Karácsonyi kívánságlista


Sziasztok!

Már napokkal ezelőtt gondoltam rá, hogy megírjam a listát, aztán gondoltam, hogy "Áhh, ráér még", de mivel egyre több bloggerinánál látom, így belevágok én is :)

Image Hosted by ImageShack.us
Számomra az ünnep nem csak az ajándékozásról szól, ne értsetek félre. Szeretem a hangulatot és az ünnepet magát is. Az ajándékok meg csak a hab a tortán kategória. :) Én szeretek adni és kapni is. Furfangos szoktam lenni, mert az emberek tudta nélkül figyelek az elejtett "szeretnék egy ...." kezdetű mondatokra, felvésem a virtuális memóriámba, és így Karácsony előtt előszedem, és szépen meglepem vele az illetőt. Ennél jobb dolog nincs is szerintem, speciel utálok személytelen, "csak lekaptam valamit a polcról, mert tömeg van, későn jöttem és unom az egészet" típusú ajándékokat venni (na meg kapni is.) De ha esetleg nincs ilyen, így Karácsony táján mindig előszedem a kreatívabb énem. Irány a kedvenc hobbiboltom, ahol az eladó már ismer, így egy kedves beszélgetés mellett mindig kapok / eszembe jut egy jó ötlet. :) Én személy szerint bárminek örülök, ami azt jelzi, hogy gondoltak rám, de ha valami olyasmi, amit még szerettem is volna, az külön öröm. A listát nem szó szerint kívánságlistának írtam, hogy "na ezt vegyétek meg nekem", csak összeszedtem, hogy mi az aminek kifejezetten örülnék Karácsonykor, ha megkérdeznének, hogy mit szeretnék.

× Fekete, hosszúszárú téli csizma
× Essie körömlakk bogyószínben, vagy királykékben, vagy bármilyen gyönyörű színben, csak Essie legyen (konkrétan annyira vágyom egyre, hogy tegnap este pl azzal álmodtam :DD)
× Meleg, szürke sapka és kesztyű (Pihe-puha, nyakamba tekerős szürke sálam már van, márcsak sapi és kesztyű hiányzik hozzá.)
× Gossip Girl - Bad Girl könyvek (1-8ig bármelyik, sajnos az 1-7ig már csak apródon lelhető föl, a 8. meg a Libriben)
× Pihe-puha fürdőköntös valami csajos színben (azt hiszem, ezt nem kell kommentelnem :o))
× Valami aranyos pizsama szett (évek óta egy rózsaszín nacit gyűrök mindig valami más felsővel, ideje lenne váltani)
× Egy új laptop (ez a listám legvalószínűtlenebb pontja, a mostani haldoklik, remélem jövő nyárig kibírja, amikor eltudok kezdeni gyűjteni egy újra)