Üzemeltető: Blogger.

53. Csomagom érkezett 3/2


Sziasztok!

Megérkezett a 2. csomagom is, de hogy ne tudjam ennyire rövidre zárni, ismét van egy kis sztori hozzá. Fél órája jöttem haza, látok az ajtónkon valami furát. Közelebb menve derült ki, hogy egy csomag van beszuszmákolva a belülről bedeszkázott LEVÉLRÉSBE. Megtapsolom a postás bácsit, hogy ezúttal megtalálta a csengőt, nem lehetett volna viszont (érzi, látja hogy 1: nem fér be a körömlakk a levélrésbe könyörgöm! 2: be van deszkázva belülről...) csak szimplán lerakni az ajtónk elé? Vannak olyan jófej szomszédaink, hogy ide is adják nekünk, vagy szólnak. És ha eltörik, vagy baja esik, estébé? Nembaj, mostmár csak Verus csomagját várom, szintén 2 Essence lakkal, lehet tippelni kommentben, hogy azokat hogyan fogom megkapni....A képek kattintásra nőnek!

A csomagom kibontása után ez fogadott:


Papírba göngyölve a kis csomag, ezúttal nem volt bubis fólia.


Meglepetésemre a papírka alatt még egy rejtőzött. Körömlakk Hello Kittybe csomagolva :D Végül ezt is leszedtem, és...

A Hello Kitty cicafejek nem rejtettek mást, mint az Essence már nem kapható kincsét, a Blue Addicted-et! A leárazásoknál sosem találtam már, és isteni szerencsémre egy lánynak volt egy eladó darabja, teljesen korrekt, 350 Ft-os régi áron, plusz pk, így egy új Essence lakk áráért megkaptam. Lányok, szerelmes vagyok....


Gyorsan beilleszkedett, talált magának egy új barátnőt a meglévő Time for Romance-om személyében :))

Hihetetlen szerencsésnek érzem magam, hogy sikerült lecsapnom egy ilyen szépségre. Pár percig áhítattal nézegettem az üvegét, alig tudtam letenni. Nagy hiba az Essence-től, hogy már nem kapható... A gyűjteményembe márcsak az arany lakk hiányzik, amit botor módon nem vettem meg anno 99 Ft-ért... Úgyhogy vadásznom kell egy olyat is. Akinek lenne egy eladó, ne fogja vissza magát, szóljon!

Márcsak Verus csomagját várom, amiben szintén 2 áhított régi szortimentes Essence lakk lapul. :)

Nektek megvannak ezek a gyönyörűségek?