Üzemeltető: Blogger.

51. Csomagom érkezett - 3/1


Sziasztok!

Ma az a szerencse ért, hogy megkaptam Lora nyereménycsomagját - jobban mondva már tegnap megkaptam - a róla szóló értesítőt. Ugyanis a drága postás volt olyan lusta, hogy inkább ráírta egy értesítőre, hogy nincs csengő, és battyogjak be érte a postára (ami egyébként nem gond, a sulimtól 2 percre van), minthogy szépen felcsengetett volna az x. emelet x. lakására, hogy felhozza. Van liftünk, van csengőnk, ezek után csak azt tudom elképzelni, hogy szegény klausztro, esetleg liftfóbiás. A csomag kinyitása után ezt láttam:


Lora nem bízta a véletlenre a csomagolást, bombabiztos :D Furfangosan kiszedtem belőle a benne lévő kincseket.


Nagyon szépnek tűnik a Maybelline Mini Colorama korallos-gyöngyházas lakkja, fel is írom a kollekcióba nemsokára. Mostmár egy Flormar-os, szintén korallszínű testvérkéjét fogja boldogítani, és nemsokára érkezik a korall családhoz egy Essence C'est La Vie is, ha minden igaz :) Az Essence Trip To NY-t pedig már ismerem és szeretem, nagyobb testvérkéje mellé fog kerülni a polcra :)

Köszönöm szépen Lora! =)

Mostmár csak 2 db csomagot várok, amiben 3 db Essence lakk fog rejtőzni, remélem nemsokára majd arról is írhatok Nektek. :)

Tetszik Nektek a Maybelline lakk? Melyikről írjak tesztet először?:)