Üzemeltető: Blogger.

27. Kreatívkodás - Essence karácsonyi trendkiadás - 1. rész

Sziasztok csajok!

Nemrég eltűnődtem azon, hogy mi lenne ha én lennék az, aki az Essence trendkiadásait tervezné, és egyből eszembe is jutott egy olyan, ami karácsonyinak tökéletes is lenne, és én pl imádnám - ESSENCE - MANHATTAN'S ELITE (Gossip Girl). Az egyik legkedvencebb sorozatom, és imádnék belőle egy külön trendkiadást! Természetesen körömlakkokban gondolkodtam, mi másban...:) Ja, és persze a körömlakkok neveit is kitaláltam, hogy az összkép teljes legyen. :) A bejegyzést a tovább gomb után találjátok!


Agyaltam, agyaltam és ahogy a képeket nézegettem a szereplőkről, inspirációt kaptam, hogy milyen lakkokat lehetne ebbe a kollekcióba tenni - hamár manhattani elit, akkor glitter, ami pedig csillog-villog, tehát a karácsonyi témához is tökéletes lenne. :) Akkor elsőként jöjjön a csajrészleg:

1. Serena's Back

Ez a lakk egy tejfehér lakk lenne, tömve gyönyörű ici-pici arany glitterekkel, vagy részecskékkel. Számomra ez 100% Serena.

Az inspiráló kép:

2. Queen B

Ezt a lakkot egy burgundivörösnek képzeltem el, tele ugyanilyen színű csillámokkal. Ez a szín olyan királynői, és teljesen illik Blair személyiségéhez is szerintem. (Az inspiráló képen pedig Leighton szerintem gyönyörű)Az inspiráló kép:


3. Jenny from Brooklyn

Jennyhez mindenképpen valami feketét szerettem volna társítani, hiszen egyre jobban alakul át az öltözködése a sorozatban is ebbe az irányba, de a feketét fekete glitterekkel unalmasnak tartottam, míg végül találtam egy képet, ami megihletett, így lett fekete pink glitterekkel.

Az inspiráló kép:

4. Georgina's Scandal

Természetesen nem hagyhattam ki fő bajkeverőnket sem - neki az alap tervem valami olyan volt, amiben vagy zöld glitterek, vagy kékek vannak. A zöldhöz nem, de a kékhez találtam inspirációt, és így született meg a kék szín teletömve csillogós kék glitterekkel.

Az inspiráló kép:

+1: Gossip Girl here, your one and only source...

Ez a lakk egy fedőlakk lenne, tele színes csillámokkal - amikor Gossip Girl-re gondoltam, rögtön ez ugrott be elsőnek. :)


Legközelebb pedig a srácok következnek! :)

SZÍVESEN LÁTNÁTOK EGY ILYEN KOLLEKCIÓT AZ ESSENCETŐL? MELYIK A KEDVENC LAKKOTOK BELŐLE, MELYIKET VENNÉTEK MEG SZÍVESEN?

(A cikk 100%-ig a saját fantáziám és utánajárásom szüleménye. Kérlek, hogy ne lopd el, nem lenne tisztességes!)