Üzemeltető: Blogger.

23. Boldogságprojekt - 3. feladat, 11-12. rész

Sziasztok!

Jöttem a tegnapi és mai elmaradt Boldogságprojekt folytatásával. Holnap pedig minden valószínűség szerint egy új Catrice körömlakk tesztje következik, remélem várjátok már. :)

BOLDOGSÁGPROJEKT - 3. FELADAT, 11. RÉSZ

3. feladat: Egy héten keresztül írd le, hogy min bosszankodtál aznap, majd a hét végén összesítsd, hogy mennyi apróságon húztad fel magad, és lepődj meg!

SZERDA: a suli teljesen elvette az időmet, későn értem haza, nagyon hideg volt és még két órát (oda-vissza) utaznom kellett volna a belvárosba a diákszövetkezetig (határidős teendő...), de szerencsére nővérem megoldotta a problémát és bevitt autóval. (Innen is köszönöm neki, ha olvas! Ő is bloggerina, de hogy miről és hogyan, azt majd egy másik posztban szeretném részletezni nektek. :) )

BOLDOGSÁGPROJEKT - 3. FELADAT, 12. RÉSZ

CSÜTÖRTÖK: Ma nem húztam fel semmin magam, viszont egész nap nyűgös és rossz kedvű voltam. (tipikus női tünet, amikor tombolnak a hormonjaink, és semmit nem tehetünk ellene, tudjátok...) Mostanra sikerült már kissé normalizálódnom szerencsére, de a borús idő sem sokat segített a hangulatomon.

TI MIN BOSSZANKODTATOK MA?