Üzemeltető: Blogger.

10. Sissy Calcium Gel Builder teszt


Sziasztok!

Ezen a szombati napon egy rég beígért tesztet hoztam nektek az általam alaplakknak használt Sissy Calcium Gel Builderről. És szám szerint most érkeztünk el a 10. bejegyzéshez, hurrá! :) Remélem még tízszer ennyit tudok majd írni. Folytatás szokásosan, hiszen tudjátok...:)


SISSY CALCIUM GEL BUILDER, AVAGY AZ OLCSÓ HÚSNAK NEM MINDIG HÍG A LEVE - ALAPLAKK TESZT

Zsákmányolás helye: kaptam, egyébként 100-as boltok
Ár: 100 Ft

Mennyiség: 9 ml
Ezt a lakkot egy lánytól kaptam, aki egyszer megemlítette, hogy van egy fedőlakkja, amivel a körömlakkjai akár egy hétig is szépek maradnak. Megkérdeztem, hogy honnan veszi, és mi ez a csoda, azt felelte: a százas boltból. Igencsak elkerekedett a szemem, hogy nekem is kell egy ilyen. Kedvesen felajánlotta, mire legközelebb összefutunk, hoz egyet. És hozott. :) Kipróbáltam fedőlakként, azonban elmattította a körömlakkot, s elkeseredve kérdeztem a leányzót, hogy ennek biztos így kéne működnie? Mire ő közölte, hogy igen, pár nap múlva kifényesedik a lakk, és tartós lesz. Csalódottan legyintettem, majd gondoltam, kipróbálom a körömlakkok alá, hiszen ez elvileg egy kálcium építő zselé, ami segít a körmökön - nekem pedig van egy, ami állandóan letörik. Felkentem, és azon nyomban el is tűnt a körmömről, s már már szomorúan konstatáltam, hogy ez nem ér semmit- aztán másnap fényes, csillogó körmökkel ébredtem. Gondoltam, kipróbálom alaplakként, és végül a rákent lakk 1 hétig bírta a strapát fedőlakkal - ámultam és bámultam. Alaplakként azóta se használok mást, hiszen ez  lakk azonnal beszívódik, így 1 perc alatt megszárad a körmön, és lehet rá kenni a színes csodát. Engem teljesen megnyert, habár nem a köröm építésével és ápolásával, hanem a tartósságával. És akármilyen durva sötét körömlakk alá kentem, sosem lett sárga a körmöm!

Fedés: azonnal beszívódik szinte, így 1 perc alatt szárad, és semelyik körömlakk nem tudja elsárgítani a körmöt, vagy beszínezni, ha rajta van
Állag: kicsit sűrű, de könnyen fel lehet vinni a körömre
Tartósság: fedőlakk nélkül a körömlakkok akár 4-5 napot is kihúznak minimális kopással, fedőlakkal 1 hetet, és semmiféle durvább lepattogzódást nem tapasztaltam eddig (pedig láthatjátok mennyit használtam már belőle)
Ár: rendkívül olcsó
Mennyiség: az árához képest rengeteg

Összességében: 5/5, engem totálisan meggyőzött! Igaz, hogy fedőlakként azóta sem próbáltam ki, de alaplakknak 100%os, és simán veri bármelyik márka alaplakkját!