Üzemeltető: Blogger.

06. Boldogságprojekt 4. rész és Ebay Haul

Sziasztok!

Annyira szeretnék már körmös posztokat írni, főleg hogy rengeteg új Essence trendkiadást látok, de egyszerűen csak a saját dolgaimról van idő pötyögni nektek, mert az rövidebb. De mostmár csak holnapig kell várnom :'D Szóval, akkor folytassuk a boldogságprojekttel, és a haullal a tovább gomb után!
BOLDOGSÁGPROJEKT - 4. RÉSZ- 1. FELADAT 4. NAP (SZERDA)
A feladat még mindig: 1 héten keresztül írj legalább 2 olyan pozitív dolgot, ami veled történt aznap!

A szerdai pozitívumok (3 dolog) viszonylag jól sikerült bioszdoga ; T. látogatása ma, akitől nemcsak egy bazinagy szeretetteljes ölelést, hanem az E-bayes rendeléseimet is megkaptam meglepiként (ezúton is köszönöm neki, ha olvas!); anyukám főnökétől ajándékot kaptam

T. látogatása teljesen feldobta az egész napomat, úgyhogy a mai nap sikereit részben neki köszönhetem. Az E-bayes rendelésem egy táska volt, és már augusztus óta vártam tűkön ülve, hogy ideérjen a drágaszág Hong Kongból. Viszontagságos (najó, inkább hosszú) vándorútja volt, de végül sikeresen nálam landolt, így amint volt egy kis időm, kibugyoláltam a jól védő fóliák és csomagok tömkelegéből, megszeretgettem, és örömmel konstatáltam, hogy egyben van ; egyben van és ugyanúgy néz ki mint a képen ; az enyém és nálam van! ; olyan hatalmas és pakolós mint amilyet régóta szerettem volna! Szóval az örömöm felhőtlen volt. :D Remélem a kapcsolatunk hosszú (legfőképpen tartós) és bensőséges lesz, lévén ha sok cucc kell, őt fogom hurcibálni magammal.

Második rendelésem egy hihetetlen szolid, de egyben nagyon édes masnis gyűrű volt, ami állítható. Ez is egyben megérkezett, szerencsére :)

És hogy nehogy kevés legyen a gyűrűim száma, anyum főnökétől kaptam egy rózsaszín csillogósat ajándékba amin egy óra van, amiért múltkor vigyáztunk a kutyusokra. :) Kedves gesztus volt tőle. És akkor ennyi rizsa után, mutatnék pár képet a kincseimről:

A hőn áhított szerelem pakolós táskám (felül cipzáros, ami nem látszik)
A masnis gyűrű, és az órás - a 2. nem az én stílusom igazán, szóval töröm a fejem hogy valami szolid outfithez kellene felvenni. Ti mivel vennétek fel?