Üzemeltető: Blogger.

05. Blogritmus beállás és Boldogságprojekt folytatás

Sziasztok!

Gondolkoztam kicsit, és arra jutottam, hogy a blog ritmusa a következőleg fog kinézni: hétfőtől szerdáig leginkább velem kapcsolatos posztok lesznek, mivel ilyenkor sajnos csak erre van időm, és csütörtöktől vasárnapig bezárólag jönnek majd a körmös bejegyzések, tesztek, cikkek. Akinek van más ötlete, szívesen várom komment formájában, de az a rossz hírem van, hogy ezen változtatni sajnos nem fogok tudni, a suli és az utolsó év túlontúl is lefoglal. Tehát 3 nap (hétfő, kedd, szerda) a főszerep az enyém, 4 nap (csütörtök, péntek, szombat, vasárnap) a körmös posztoké. Plusz kiraktam oldalra legalulra egy "To Do" listát, ami nagyrészt a virtuális világ (alias blog) elintéznivalóit tartalmazza, meg pár morzsát a real life elintéznivalóimból. (007-es bloggerina jelentkezik bevetésre!) Ez leginkább az én érdekeimet szolgálja, de így bepillantást is nyerhettek, hogy miféle posztokat tervezek nektek hozni.

 Ennyit a szolgálati közleményről, a folytatásban pedig a Boldogságprojekt alakulásáról olvashattok, ha a szokásos továbbra nyomtok.


BOLDOGSÁGPROJEKT 3. RÉSZ - 1. FELADAT, 3. NAP (KEDD)


 Emlékeztetőül, a feladat: (bocsi azoknak, akik már unják!)

1. feladat: 1 héten keresztül írj legalább 2 olyan pozitív dolgot, ami veled történt aznap!

A keddi pozitívumok: (2 dolog) sokáig alvás, sikerült kipihennem magam ; kis főzőcskézés (sajtos-tejfölös tészta, nyami)
A mai napomról nem mondható el, hogy húdehiperszuper lett volna. Ha nincs a főzés, kudarcba fulladtam volna, és egy nappal tovább tartott volna a feladat. A suli tökéletesen ért hozzá, hogyan szabadítsa fel a bennem rejlő negatív energiákat... (és hogy szedje el az összeset) Remélem nektek szebb napotok volt!

(kép még mindig a WeHeartItről, azt hiszem ezentúl ezt felesleges odaírni.)