Üzemeltető: Blogger.

04. Boldogságprojekt 2. rész

BOLDOGSÁGPROJEKT, 2. RÉSZ - 1. FELADAT, 2. NAP
Sziasztok!


Ma sajnos nem sikerült a betervezett körmös cikket elkészítenem idő hiányában, viszont van egy jó hírem: haladok a boldogságprojekttel! Tegnap sikerült összeszednem minimum 5 dolgot, szóval a vasárnapom határozottan jó volt. Emlékeztetőül, a feladat:

1. feladat: 1 héten keresztül írj legalább 2 olyan pozitív dolgot, ami veled történt aznap!

És hogy hogy sikerült? Folytatás a tovább gomb után!Úgy döntöttem, hogy szentelek egy oldalt a projekt alakulásának, és kirakom majd felülre egy menübe, hogy lássam, hogy hol tartok. :)

BOLDOGSÁGPROJEKT, 2. RÉSZ - 1. FELADAT, 2. NAP (HÉTFŐ)

És hogy mi volt ami jó volt a mai napomban? (5)

még mindig egyedül levés ; Gossip Girl nézés táncpróbára rohanás előtt; a táncpróba - sokat nevettem ; megjött a tegnap vásárolt magassarkúm a cipésztől immár nem csúszós talppal ; a blognak már 2, azaz két darab követője van! Csak ámulok és bámulok, és köszönöm szépen nekik, és mindenki másnak, aki olvas! :) Határozottan feldobtátok a napom =)

Tudjátok, most döbbentem rá, hogy mennyi apró öröm van minden egyes napban, és észre sem vesszük - az ember lánya hajlamos csak arra gondolni, mikor a villanyt felkapcsolva lehajítja a cipőjét a sarokba, hogy "basszus, ez és ez már megint nem sikerült, és de rossz volt" ahelyett, hogy végigsorolná magában a nap pozitív történéseit, és rájönne, hogy ez a hétfő mégsem olyan rossz nap, mint mindenki hiszi. Azt hiszem, mindenki saját lelkiismeretén múlik, hogy milyen napot csinál a hétfőből. Nekem jó volt. =)

(A kép még mindig a WeHeartIt-ről származik.)