Üzemeltető: Blogger.

03. Boldogságprojekt

BOLDOGSÁGPROJEKT

forrás: WeHeartIt

Ugyan tudom, hogy a blog eredetileg körmökről és lakkokról szól, de azt hiszem, néha el fogok terelődni picit személyes irányba is. Szeretnék kicsit változni, és ezzel benneteket is változásra inspirálni. És milyen változásra? Boldogságra! Az összes lány szeretne pozitív gondolkodású, magabiztos nő lenni, akinek a kisugárzását bármelyik Gossip Girl-beli leányzó megirigyelheti. Szeretnél ilyen lenni? IGEN, naná hogy szeretnél! Akkor tarts velem! Részletek a tovább után!


Mi is ez a projekt? Egy olyan projekt, ami Rólad, és csakis Rólad szól. Te vagy a középpontban, hiszen Te vagy az a személy, aki változni szeretne. Miközben teljesíted a feladatokat, jobban megismered önmagad, rájössz dolgokra, és legfőképpen, VÁLTOZOL. Ez a kulcsszó. És ami a legfontosabb: boldogabb leszel! =)

Mik a szabályok? Minden nap lesznek teljesítendő feladatok. Ne gondolj nagy dolgokra - egyszerű feladatok ezek, amiket bárki teljesíteni tud. Ha megcsináltál egyet becsülettel, és sikeresen - továbbléphetsz a következőre! A boldogságprojekt lényege, hogy az utolsó feladat elkezdésénél már gyökeresen megváltozzon a gondolkodásmódod, és boldogabb legyél. :) Ha ez sikerül, bármi más fog az életben!

Ezt az egész projektet fogom teljesíteni én is, és minden feladatnál leírni, hogy mit csináltam, mi történt velem,  és mire jöttem rá mindeközben. Ha ti is csatlakoztok és leírjátok a tapasztalatokat kommentben, együtt vonhatjuk le a következtetéseket!

1. feladat: Írj minden nap pozitív dolgokat, amik veled történtek!

Nem kell egetrengető eseményekre gondolnod, elég egy kis dolog is, ami segített jobbá tenni a napodat. Egy finom reggeli, találkozás valamelyik barátnőddel, egy új ruhadarab, a kedvenc sorozatod, könyved - bármi, ami segített neked túlvészelni a napodat!

Mikor vagy készen? Ha 1 hétig sikerült minden nap legalább 2 pozitív dolgot írnod. Ha nem, próbálkozz addig, amíg ez nem sikerül!

1. feladat: Pozitív dolgok az én vasárnapomban: (1. nap, 6 dolog)

kicsit egyedül lenni itthon ; vaníliás csiga reggelire ; Gossip Girl ; relaxáló fürdő: csokis habfürdő megszórva vaníliás fürdőkonfettivel miközben Norah Jones szól ; a blogom <3 ; magassarkú vásárlás