Üzemeltető: Blogger.

01. Bemutatkozás és Cherry Cherry Girl teszt

                                                                Sziasztok!

Mea vagyok, és ezennel hivatalosan is elindítom a blogot az útjára. :) Célom rengeteg körömlakk részletes bemutatása, avagy útmutatót készíteni Nektek, csajoknak hogy melyiket érdemes megvenni. Sokszor állok én is tanácstalanul a körömlakkos polc előtt, és lábujjhegyre állva nézegetem kíváncsian, hogy van-e színminta az adott szépséghez - ha nincs, kénytelen vagyok látatlanban megvenni. Ebben szeretnék segíteni Nektek, valamint próbálom majd bemutatni, hogy mi az aktuális trend a körmök terén, és hogy készíthetitek el ti is az adott manikűrt! Valamint rengeteg más meglepetést is tervezek. :)

Rólam pár szóban: körömlakkmániás vagyok. Vagy inkább színmániás? Nem is tudom. A gyűjteményemben kb 30 db színes (és szagos) kis üvegcse lapul rengeteg márkától, amelyekből bátran megfesthetnék megannyi szivárványt, csillámpónit, és bármilyen színes teremtményt (és persze rengeteg körmöt...) Szinte nincs olyan szín, ami nekem ne lenne meg - de ha szerelembe esek egy újjal, azonnal jönnie kell velem! :D  És akkor ennyi szövegelés után, jöjjön a legelső teszt a tovább gomb után: Essence - Cherry Blossom Girl trendkiadás - Cherry Cherry Girl

                                 Essence:  03. Cherry Cherry Girl

Trendkiadás: Essence Cherry Blossom Girl (2012. szeptember)
Zsákmányolás helye: Újpest, Árpád Üzletház, Rossmann
Ár: 600 Ft
Mennyiség: 7 ml
Először is: a kép nem adja vissza rendesen a körömlakk színét sajnos, akárhogy próbáltam lefotózni. Szerdán nagy hault tartottam a Rossmannban a Cherry Blossom Girlből (a barackos után kellett a piros is és  a szürkés nude is...) és az új Colour & Go lakkjaim mellé is érkeztek társak. A körömlakk színe élénkpiros, olyan igazi tavaszias szín. Annak ellenére, hogy már 2 db piros lakkom van (egy db S-he, és szintén egy Essence a Ready for Boarding kollekcióból), megvettem őt is, mert nagyon megtetszett. Aztán rájöttem, hogy csak egy minimális árnyalatnyi eltérés van a 3 db piros lakkom között. Innentől fogva megesküdtem, hogy nem veszek több piros lakkot. :'D Na de jöjjön a teszt, a 3 db piros lakkról pedig rakok majd ki összehasonlító képet, ha letisztítottam a margarétámat.
Itt már az igazi, vadító élénkpiros színt láthatjátok, tessék meglepődni: 1 rétegben!  Sikerült lekapni :) Így néz ki a lakk a körmeimen, fedőlakk NÉLKÜL, a 4. napon. A lakkot szerdán kentem fel.

Alaplakk: Sissy Calcium Gel Builder (róla is lesz egy külön teszt, megérdemli...)
Fedőlakk: nem használtam

Fedés: 1 rétegben is tökéletes fed, szép élénkpiros, ugyanolyan színű mint az üvegben. Fedőlakk nélkül is szép fényes.
Állag: nagyon folyós, híg, ha sok van az ecseten, csöpög, vigyázni kell a felvitellel
Tartósság: 4. nap után fedőllakkal minimális kopás a körömvégen? Csillagos ötös!
Ár: 600 ft, hát.... elmegy kategória, ezért 7 ml-t kapunk. Végülis megéri.
Csomagolás: Praktikusan vékony, így könnyen tárolható.

Összeségében: 5/4 a hígsága miatt, de egyébként bátran ajánlom azoknak, akik tökéletes piros színt keresnek!